| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dimow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 16:43 Заглавие: АТX захранване КY-450ATX (Xstyle) изгорялa маркировка |
|
|
На това захранване е изгоряла маркировката на транзистора на stand-by.Останали са невредими само една буква и цифри:
B
501
Корпуса е малко по малък от традиционните които се използват,като този на BD -тата.
Тайно се надявам ,че някой ще има в момента такова захранване от тази Xstyle серия и ще може да ми напише пълната маркировка на транзистора. _________________ LZ4XH |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dimow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 17:16 Заглавие: |
|
|
В атача слагам картинка на табелката на захранването,за подсещане. _________________ LZ4XH |
|
|
 |
Dimow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 11:34 Заглавие: |
|
|
A сега и на изгорелия транзистор. _________________ LZ4XH |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 14:06 Заглавие: |
|
|
асд _________________ http://www.zahranvane.com
Последната промяна е направена от TIReX на Нед Яну 27, 2008 18:48; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Dimow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 18:31 Заглавие: |
|
|
Моите поздравления ,TIReX! Право в десятката.При мен беше дефектирал 2SC945 и един диод м/у гейт и дрейн,освен този неизвестния.
Изпълних и препоръката за резистора 150К м/у гейт и сорс.Включих през лампа ,кратко проблясване и изгасяне.Значи всичко е О.К.
Изпробвах и работния режим : О.К.
Забелязах ,че сорса на този транзистор е свързан директно на маса.В другите схеми разпространени в нета не открих схема с директно свързан сорс към маса.Мисля си ,дали това не е слабост на схемата.Ако разполагате с такава схема( оригиналната )бихте ли я споделили? _________________ LZ4XH |
|
|
 |
|