| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bboystenli Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 23:33 Заглавие: Схема НЧУ (Sarch or Help) |
|
|
Здравейте на всички. Хванах се да правя тази схема :
Обаче е много малка и не мога да я разчертая нито пък огледам както трябва, едва се виждат изходите на интегралната схема, а 1ви даже не мога да го намеря, някой знае ли каде я има но в по-добра резолюция или качество.
И още един малък въпрос, значи взех днеска елементите нужни за кита, но са много по малки от тези който на снимката, казаха ми, че са по четварт ват (предполагам заради това), какво да правя, ще стане ли с тези елементи или трябва или ще е по-добре ако взема други и ако е така то по колко вата, ще трябва да са. _________________ Practice or die!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 11:18 Заглавие: |
|
|
| От къде я взе тази схема? Аз така като гледам платката не е малка, даже е увеличена малко. А за съпротивленията не се притеснявай - би трябвало да са четвърт ват. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 12:44 Заглавие: |
|
|
Кита е от неомонтана ето и линк към него : http://hobby.neomontana-bg.com/kit61.htm
А за елементите се съмнявам, защото буквално са с около 100 пъти по-малки... _________________ Practice or die!!! |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 13:08 Заглавие: |
|
|
| bboystenli написа: |
А за елементите се съмнявам, защото буквално са с около 100 пъти по-малки... |
Ти снимката недей я гледа. Снимано е отблизо. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 13:08 Заглавие: |
|
|
Ееех, защо закриха станциите на младите техници, и ТНТМ-то. Ха сега върви обучавай по интернет!  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 14:15 Заглавие: |
|
|
Не... въпроса е, че самите елементи са различни, не просто в големина. Елементите изобщо не представляват, това, което са на снмимката.
Е да жалко, че трябва да се уча по тоя начин... ама поне все още има начин да се учи човек. _________________ Practice or die!!! |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 14:22 Заглавие: |
|
|
| Различни са защото тези който са на снимката са стари. Който и електротехник да питаш ще ти каже същото, а тези който ти ги дават в магазина най веротно са с поне по 10 години по нови от тези на снимката. Така че купувай ги и го сглобявай. А и до сега не съм имал случай като отида в магазина и кажа 1ом\0.25w да ми дадат 1мегаом на 10 вата например. |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 17:18 Заглавие: |
|
|
Оле преди 5 минути направих платката точно за този усилвател-TDA2005 Гледам сега аз-тя огледално завъртяна.Мисля, мисля и взех, че сложих огледало пред монитора-гледам огледалото и си чертая графичния оригинал Предварително си подбрах елементите и с тях слагам и чертая.Пробвай така  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 20:05 Заглавие: |
|
|
| Това не е огледален образ ,а изглед от страна елементи ,ако я прерисуваш така може да монтираш елементите от страната на пистите и ще работи ,иначе -правиш огледален образ и получаваш страна спойки. |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 21:54 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Това не е огледален образ ,а изглед от страна елементи | Сигурен ли сте?Я пак  |
|
|
 |
|