|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lz2esa_ Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 20:50 Заглавие: Търся разделителни трансформатори |
|
|
Здравейте, колеги. Имам няколко аудио устройства галванично свързани с мрежата, който трябва да се свържат към изхода на звуковата карта на компютъра.Обиколих повечето магазини във Варна, но не можах да открия нищо повече от мрежов трансформатор и някое друго т.х.о Нямам вече и от къде да сваля такива...
Някой случайно да има останали или да може да ми изработи /в последния случай с две вторични намотки/? Благодаря предварително на отзовалите се.
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 24, 2007 20:27 Заглавие: |
|
|
| Преди 2 дена, 10 реда по-долу на тази страница, колегата pepi voinski1957 е писал, че има ателие за трансформатори: http://pacombg.com. Може да има нещо за теб. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 24, 2007 21:21 Заглавие: |
|
|
| Minkov написа: | | Преди 2 дена, 10 реда по-долу на тази страница, колегата pepi voinski1957 е писал, че има ателие за трансформатори: http://pacombg.com. Може да има нещо за теб. |
Нещо си се объркал-колегата Войнишки търси ателие. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 0:11 Заглавие: |
|
|
Аууу, грешка! Така съм разбрал заглавието на темата.
Виж колко важно е да си формулираш правилно заглавийцето, за да може на четящият от първо четене, без да се рови в подробностите, да му стане ясно за какво иде реч.
Не, че не трябва да се чете всичко, но ... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|