|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
msmfenn Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 25, 2007 22:31 Заглавие: Сервизно меню за LG RK-14CC40MX и Panasonic TX-21X2T |
|
|
Здравейте!
Много отдавна търсих информация относно това дали въпросният телевизор Panasonic има и ако да - Как се влиза в сервизното меню.
Сега проблем възникна с едно LG. Предполагам, че за LG-то комбинацията не е дълга, щото случайно братовчед ми е влезнал и докато излезне от менюто е премахнал ъзможността DK (на звука предполагам) и сега няма възможност за избиране между BG и DK. Благодаря Ви предварително!
От това което четох във форума подразбирам, че е важна информациятат за шаситата на съответните приемници. За съжаление не я знам, но ако се наложи ще се опитам да я намеря (предполагам, че ще сваляме капаците).
П.П. В този форум съм новак. Простете за неизбежните грешки на новака! Пожелавам Ви успешно сътрудничество във форума. Той е много полезен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 25, 2007 22:39 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Здравейте!
Много отдавна търсих информация относно това дали въпросният телевизор Panasonic има и ако да - Как се влиза в сервизното меню.
Сега проблем възникна с едно LG. Предполагам, че за LG-то комбинацията не е дълга, щото случайно братовчед ми е влезнал и докато излезне от менюто е премахнал ъзможността DK (на звука предполагам) и сега няма възможност за избиране между BG и DK. Благодаря Ви предварително!
От това което четох във форума подразбирам, че е важна информациятат за шаситата на съответните приемници. За съжаление не я знам, но ако се наложи ще се опитам да я намеря (предполагам, че ще сваляме капаците).
П.П. В този форум съм новак. Простете за неизбежните грешки на новака! Пожелавам Ви успешно сътрудничество във форума. Той е много полезен. |
Не се бъркайте където не ви е работата.
Единия бръкнал и | Цитат: | | премахнал възможността DK |
Тамън другия като бръкне и той и ще премахне възможността на телевизора да работи извъобще.
Като ви е проблем че няма DK Занесте го на сервиз  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|