| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BINEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 12:09 Заглавие: WindowsXP Professional SP2 Black Edition как се инсталира |
|
|
| Здр. колеги, наскоро си изтеглих WindowsXP Professional SP2 Black Edition но имам проблем с инстала. Значи фаила е ISO и в обяснението пише че този фаил трябва да се запиши на ДВД рестартира се компа и инсталацията започва. Всичко това го правя но след като се рестартира компа не тръгва инстала на windows. Кажете ми има или някаква тънкост която изтървам и изобщо възможно ли е да се получи такъв инстал от ISO файл. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 12:30 Заглавие: |
|
|
А не пише ли нещо от сорта на "....Press any key..." при първоначалното Boot-ване? _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 12:37 Заглавие: |
|
|
1. в BIOS-a разрешено ли е "бутването" от CD?
2. сигурен ли си, че диска който си направил е такъв? |
|
|
 |
BINEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 12:46 Заглавие: |
|
|
| RC след като рестартирам компа ми изписва че за да bootna от CD прябва да натисна F11, натискам и от там избирам кое е boot-ващото устроиство. Само че не съм сигорен аз дали записвам ДВД-то по правилният начин. Аз го записвам като make data DVD, пробвах и като make boot DVD но пак нищо. Може би грешката е в записа на ДВД-то, какъв е правилният начин за записване. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 12:57 Заглавие: |
|
|
| BINEV написа: | | ....Може би грешката е в записа на ДВД-то, какъв е правилният начин за записване.... |
Най-вероятно, но все си мисля, че ще е по-добре да се консултираш с някой на място, защото начина на записване е малко "според зависи".
След като му дадеш F11 - обръща ли се към "CD" -то?
Ако се обръща би трябвало да "каже" нещо?
("CD"-то нали все пак чете DVD дискове???, всъщност защо трябва да е на DVD подложка ) |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 13:06 Заглавие: |
|
|
ISO фаил записан така на диск няма да стане позвай ALCHOL 120 и си готов  |
|
|
 |
BINEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 13:08 Заглавие: |
|
|
Страното за мен е че се записва този ISO файл на двд и след което се оптвам да накарам компа да bootni от това двд и този файл като се има напредвид че самият ISО фаил е формат на windowsa и само с него може да се чете. Което е доста стано като се има напредвид че при началните стъпки на компа нямаме никакъв windows. Има някаква тънкост но като не я знам  |
|
|
 |
BINEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 13:10 Заглавие: |
|
|
| това на old4 се получе малко по касно сега ще пробвам. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 13:38 Заглавие: Re: WindowsXP Professional SP2 Black Edition как се инсталир |
|
|
| BINEV написа: | | Здр. колеги, наскоро си изтеглих WindowsXP Professional SP2 Black Edition но имам проблем с инстала... |
Не се занимавай с глупости. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
harleybg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 15:15 Заглавие: |
|
|
Надявам се, че не записвате iso файла точно като файл на дикска , но ако случайно сте:
Да кажем,че използвате Неро (то и при другите програми си е аналогично) избирате някъде от менютата OPEN и ОТВАРЯТЕ файла. |
|
|
 |
|