| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 10:56 Заглавие: pcf8593p -като каква мога да я чета и пиша |
|
|
Програматорите ,който имам неподържат такава а PCF8594 -та реших да попитам ,че ми трябва съдържанието . http://www.piccomputers.com/dat/pcf8593.pdf _________________ Иво Банов |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 11:11 Заглавие: |
|
|
pcf8593p e часовник.
Защо ти е съдържанието му? |
|
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 14:39 Заглавие: |
|
|
И аз съм с ELNEC- PG4UV v2.45/12.2007 ама я няма . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
suxfan Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 16:31 Заглавие: Хехе |
|
|
| sabi69 написа: | | аз имам ELNEC - излиза че го поддържа - виж някой колега с такав програматор |
Този часовник се чете с нещо друго но не и с програматор, махни му батерията и ще говорим пак какво ще прочетеш
Часовниците са направени да се четат и записват обикновенно от компютър или от контролер , ползват се за външно отчитане на времето за улесняване на софтуера вътре , ползват външна батерия да помни до къде е стигнало броенето на времето , махнеш ли батерията се нулира и почва от някакво стандартно заложено !!! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 18:52 Заглавие: |
|
|
| Този чип има 15 байта рам ,Иво я ни светни за какво ти е да я четеш ,че нещо не вдяваме ? Управлява се по I2 шина ,но целта на упражнението е неясна ,да не би някой да е сменил 8582 със този чип преди тебе ? |
|
|
 |
suxfan Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 23:54 Заглавие: Ха |
|
|
| ELP написа: | | Този чип има 15 байта рам ,Иво я ни светни за какво ти е да я четеш ,че нещо не вдяваме ? Управлява се по I2 шина ,но целта на упражнението е неясна ,да не би някой да е сменил 8582 със този чип преди тебе ? |
Аз без нищо не споменах думата БАТЕРИЯ , броячите на чипа се записват в РАМ паметта и като махнеш батерията познай какво се случва с РАМ паметта дори и да има свободна в нея в която да са записали 2-3 байта и те си отиват, безсмислено е начинанието  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 10:17 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Аз без нищо не споменах думата БАТЕРИЯ , броячите на чипа се записват в РАМ паметта и като махнеш батерията познай какво се случва с РАМ паметта дори и да има свободна в нея в която да са записали 2-3 байта и те си отиват, безсмислено е начинанието Idea Exclamation |
Извинявай ,да не би да се казваш и ти Иво ? Въпроса ми не беше към теб ,това което си написал за паметта ми е ясно ,не знам защо ме цитираш изобщо ,дай да видим какво ще каже автора на темата ! |
|
|
 |
|