| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 9:44 Заглавие: Честит празник на всички именници! |
|
|
Честит празник на всички колеги, които носят това хубаво име и сърдечни пожелания за много здраве и късмет!
Иван,Ивайло,Иво,Йоан,Калоян и всички други празнуващи на днешния ден!
И специално на колегите old4,колегата zapad,товарищите от Ловеч и Криводол,колегата Иван Димитров,колегата bamze.Дано да не пропускам някой,понеже сте много.
Наздраве на всички именници и да Ви е живо и здраво името! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пон Яну 07, 2008 17:35; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 10:14 Заглавие: |
|
|
| Честито и от мен. С днешния ден аз бележа края на дългите коледни и новогодишни празници, така че днешния ден мисля трябва да е най - хубавия. Наздраве на именниците!!! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 10:34 Заглавие: |
|
|
ЧИД на всички АДАШИ желая ви здраве,щастие и сполука в живота.Специални поздрави към колегите Иван Димитров и Иван Коцев желая ви здраве,много късмет и леки ремонти през цялата 2008г.
П.П. и да внимавате с Варненската и Ловешката ракийца  |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 18:13 Заглавие: |
|
|
Здраве да е,а пък всичко друго зависи от нас съмите. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 18:24 Заглавие: |
|
|
Благодаря, и ще цитирам old4. | Цитат: | | ЧИД на всички АДАШИ желая ви здраве,щастие и сполука в живота. |
_________________ home studio |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 19:56 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви и от името на другите Ивановци. Живи и здрави да сме всички във форума пък останалото то се знае:
1 Лесни дефекти няма да дойдат , защото за тях си има чантаджии
2Ловешката вече от един месец я пием греяна така че няма опасност от настиване
3 ЦСКА си осигури титлата
4 Литекс почти капарира купата
5Левски като видя че за него не остана нищо взе та си разпродаде супер отбора
И така нататък .......  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 21:01 Заглавие: |
|
|
Айде днес ти е простено Да си жив и здрав бай Иване и всички твои съименници  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 0:29 Заглавие: |
|
|
А, днес бях доста време в разход и не съм видял пожеланията навреме, но пък сега ги видях и много благодаря. Също и аз желая най-много здраве на всички адаши - другото те могат да си го осигурят  |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 16:08 Заглавие: |
|
|
| ivan1959 написа: | А, днес бях доста време в разход и не съм видял пожеланията навреме, но пък сега ги видях и много благодаря. Също и аз желая най-много здраве на всички адаши - другото те могат да си го осигурят  |
Е няма да съм само аз я !И от мен много здраве на адашите(на патерици).Пък и наздраве - какво като е минал денят - като има настроение всеки ден е празник. |
|
|
 |
|