Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ за OPTIMA 5

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Aleksandar
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 04, 2005 20:15    Заглавие: Помощ за OPTIMA 5 Отговорете с цитат

Може ли някой да ми помогне с иформация за оптика за JVC OPTIMA 5.
Интересува ме има ли особености при монтажа ( имам опит с монтажа на други модели ) , има ли (спойка) която да я предпазва от статично електричество. Аз лично внимателно разгледах новата и старата оптика и не успях да намеря. С новата оптика вобще не развърта диска, със старата не винаги разпознава CD то. Благодаря ви предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Вто Яну 04, 2005 22:45    Заглавие: Re: Помощ за OPTIMA 5 Отговорете с цитат

Aleksandar написа:
Може ли някой да ми помогне с иформация за оптика за JVC OPTIMA 5.
Интересува ме има ли особености при монтажа ( имам опит с монтажа на други модели ) , има ли (спойка) която да я предпазва от статично електричество. Аз лично внимателно разгледах новата и старата оптика и не успях да намеря. С новата оптика вобще не развърта диска, със старата не винаги разпознава CD то. Благодаря ви предварително.

Има два модела оптики OPTIMA 5, разликата между тях е в броя на пиновете на свързващия кабел. Читава OPTIMA 5 съм купувал от магазина на JVC - Роял Електроникс.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети