| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 14:03 Заглавие: Уредба Sony LBT-XB50 проблем с бутоните |
|
|
| Привет на всички,значи проблема на уредбата е ,че при натискане на бутоните изпълнява грешни команди,от дистанционното работи нормално.Почистих лентовите кабели,съпротивлението на бутоните нормално и в крайна сметка никакъв резултат.Имам и ресйвър Sony той също прави така явно си е слабо място на марката.Възможно ли е проблема да е в кварца? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 15:11 Заглавие: |
|
|
| смени микретите независимо какво показват когато ги мериш! |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 15:18 Заглавие: |
|
|
| ivan76 написа: | | смени микретите независимо какво показват когато ги мериш! |
И аз така мисля.Ако кварца е зле нямаше да работи пулта а и не само той.Матрична ли е клавиатурата - търсих схема но освен линк за платена не намерих друга.
Последната промяна е направена от ivan dimitrov на Нед Яну 06, 2008 16:03; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 15:56 Заглавие: |
|
|
| Може и проблема да е от микретите ама уредбата има около 30бр. не ми се вярва всички да са за смяна,при положение ,че се ползват само бутоните за сверяване на часовника. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 16:24 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 19:46 Заглавие: |
|
|
| mitaka_1 написа: | | Може и проблема да е от микретите ама уредбата има около 30бр. не ми се вярва всички да са за смяна,при положение ,че се ползват само бутоните за сверяване на часовника. |
И аз те съветвам да смениш ВСИЧКИ микрети, които не работят коректно. Щом си написал проблема тук, значи търсиш помощ, а щом търсиш помощ, тогава направи това, което ти казваме. Иначе какъв е смисъла да ти отговаряме?
| Цитат: | | Имам и ресйвър Sony той също прави така явно си е слабо място на марката |
ДА, микретите на Сони са стандартен дефект. |
|
|
 |
|