| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mart Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 16:41 Заглавие: Philips CAR400 code |
|
|
| Здравейте имам филипс кар 400 обаче иска код сирииния номер-е GM0400W2029940 искам да попитам мога ли да му разбера кода по някакъв начин и може ли да го махна изобщо този код, защото имам и Philips SC201 той ми е без код така го купих с колата. Четох за някакъв еепром това предполагам е софтуера на касетофона как да му кажа че няма код как да го направа това отбирам малко от електроника и предполагам че ще се справа ако може някой само малко да ми обесни по подробно.Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 17:17 Заглавие: |
|
|
Четеш софтуера на касетофона кода е вътре.Ако не можеш тичаш в сервиз дето да ти го кажат какъв е срещу необходимото заплащене естественно _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 18:02 Заглавие: |
|
|
| точно това питам как да прочета софтуера с какво се връзва предполагам компютъра и касетофона с някакъв кабел предполагам ако може някаква схема нататъка мисля че ще намера начин да се оправа |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 18:19 Заглавие: |
|
|
с програматор...айде стига си се мъчил-дай някой лев на майстор и ще ти го направи.То ако всеки можеше да прави всичко нямаше да има професии. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|