| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
robinhostar Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 16:26 Заглавие: LG 32LG2000 - въпрос относно картината |
|
|
Незнам дали е правилното място тук за пускане на такъв сорт тема,но ако някои има такъв телевизор LCD нека ми каже какви са най-добрите настройки на картината.
Вчера си купих въпросния телевизор и не съм доволен от картината някак си харата седят неестествено леко размазани и незнам аз ли не правя настройките както трубва или това са възможностите на самия телевизор...ако може някой нека помогне
П.С. С цифрова телевизия съм |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nia Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 20:43 Заглавие: |
|
|
| Не искам да те отчайвам но ,никакви настройки не ще направят този голям електронен часовник от течни кристали с тунер на нивото на тези с ЕЛТ(електронно лъчева тръба-кинескоп),в този да го наречем телевизор има само две неща-демонстрация на класа,и безумно подчинение на новите технологии. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 20:52 Заглавие: |
|
|
nia ти го утепа човека бре ами той вчера си го е закупил . |
|
|
 |
nia Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 21:10 Заглавие: |
|
|
| Оld4: така е старши!.Ама той да не се отчайва -ще свикне,и очите ще му свикнат.Вече ще гледа по друг начин на живота-бавно и размазано,все едно е дрогиран.ПП. не ми е познато това чувство. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 21:17 Заглавие: |
|
|
Nia да ти се оплача и моя синковец си купи такова чудо със чорба в ''кинескопа'' да му строши човек главата и ми вика ,баща ми ти не разбираш от новата техника . |
|
|
 |
nia Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 21:28 Заглавие: |
|
|
<,баща ми ти не разбираш от новата техника>
Абе, може и да има основание момчето  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 21:37 Заглавие: |
|
|
Според мен има и LCD-та с хубава картина. Това е малко субективно, понеже не ми се е случвало да сравня два работещи в близост телевизори (LCD/TFT и CRT), но пък имам впечатления от монитори и предимството определено е в полза на TFT-тата. Освен, разбира се, ако матриците на TFT монитори и телевизори да са с различна технология. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 22:03 Заглавие: |
|
|
тук за четене
Няма LCD, или изобщо нещо такова, да предавa с качеството на обикновен телевизор нормалната телевизия. Само не знам, кой е излъгал човека, че гледа цифрова телевизия? След като сигнала от цифров, става аналогов, после от аналогов пак цифров-"ветър го вее на бяла кобила!" _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
nia Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 22:16 Заглавие: |
|
|
| Ivankrivodol:имаш уважението ми но,аз изхождам от все още деистващите правила за разпространение на телевизионен сигнал.А именно: 25 кадъра в секунда(в киното 24), при презредовата развивка 1,3,5-2,4,6-става50 кадъра в секунда,както казват 50-херцов,100херцовия тел. работи с памет като повтаря през ред предишния(ред)-замазва.При LCD-то се получава същия ефект но, вече от това че, има забавяне от матрицата и още повече от бавната реакция на кристалите,така че все още няма технология която да изпревари електронния лъч и мигновенното палене(светене) на луминофора,а от там и това забавяне .Е така си мисля аз но, дали е така !!!!!!!. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 22:24 Заглавие: |
|
|
Абе вие всичките ще дойдете на ''батьовия'' ето и Митака ви даде да четете технологията ,сандък с гъст бульон (чорба) !Няма по добро от ламбата момчета ,засега ! |
|
|
 |
|