| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 2:48 Заглавие: PC - LCD телевизор |
|
|
| Искам да попитам някой знае как видео картата на компа(GeForce5500) да тръгне без обратен вход от ТВ.Смисъл като включа телевизора на мястото на монитора през стандартния RGB изход нямам сигнал .Входа на ТВ. работи защото на включен комп като махна монитора и включа телевизора имам картина.Явно Windosa като стартира не може да разбере през двата сигнала SDA и SCL на видео картата че има нещо включено и запушва сигнала. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 9:35 Заглавие: |
|
|
Еми клонирай си картината. Аз съм с 5200 и съм го направил по друг начин - на нормалния изход от видео картата съм вързал монитора си а на цифровия изход (за LCD монитори) съм вързал посредством преходник една плазма. Преходника всъщност прави от цифровия сигнал отново аналогов и можеш да вържеш нормален 15 пинов кабел за монитор. От там вече е ясно.  |
|
|
 |
kotana Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 13:10 Заглавие: |
|
|
Това включване/изключване при влключени уреди е много опасно. Рискуваш да изгориш нещо.
В кой вход на телевизора вкарваш сигнала? С какъв кабел? |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 1:10 Заглавие: |
|
|
| Кабела е стандартен (R,G,B,H,V,SDA,SCL и много маси)като на всеки монитор.Тва за включването го знам не съм толкова зелен.Знам че може да се получат потенциали спрямо нула(земя).Не ми е тва проблема.Пробвал сам и клониране на картината но за втори монитор ми прадлага S-video изхода а не цифровия изход на който разбирасе съм сложил аналогов преход.Според мене тоя LCD TV LG не иска да се идентифицира за да го разпознае видео картата. Колев компа позна ли ти тая плазма като включен хардуер ? |
|
|
 |
|