| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Azer Нов потребител

Регистриран на: 21 Сеп 2004 Мнения: 25 Местожителство: Пловдив/София
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 2:35 Заглавие: Английско-български технически речник |
|
|
Ако някои знае къде може да се намери такъв речник из нета, нека сподели, аз лично отделих доста време, но не можах да намеря нещо интересно. Уйасно много ми трябва, а мисля че и на всеки окйто се занимава с електроника ще му е полезен  _________________ Мисли трезво, пипай смело ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
|
|
 |
Azer Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 13:55 Заглавие: |
|
|
Мерси много, готин, само имам един малък проблем.... не ми показва кирилицата .... само скобички, как се кирилизира това чуо ?
Иначе това е което търся, само ако може да ми кажеш как да направя така, че да ми показва кирилицата. Като напиша дума на БГ ми показва английската, но когато напиша дума на английски ми изкарва само скобички. _________________ Мисли трезво, пипай смело ! |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 17:58 Заглавие: |
|
|
Инсталирай си на уиндоуса кирилски фонтове и си готов. Мисля че бяха в самата директория на боабаб. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Azer Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 21:44 Заглавие: |
|
|
И това го пробвах, но пак не става ... явно не е писано да го подкарам това, цял ден се занимавам с него :-/ Все пак много мерси и съжалявам за изгубеното ти време :-/ _________________ Мисли трезво, пипай смело ! |
|
|
 |
|