| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 11:44 Заглавие: Проблем със Sony Bravia 26S3000K |
|
|
Проблема е с настройката на каналите.Наскоро един мой познат си го е купил и се оплаква,че не иска да му прехвърли да търси на метров обхват.Като го пусне да търси ръчно започва от 21 до 69 канал и не прехвърля към метровия обхват.При пускане на "ауто" отново не прехвърля само,а е нормално да сканира целия обхват не само дециметровия Страхувам се само да не би да е попаднал на бройка правена за U.K.Доколкото знам там ползват само дециметровия обхват!Благодаря предварително на отзовалите се! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 11:47 Заглавие: |
|
|
Не е ли в гаранция?? _________________ Димитър |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 12:16 Заглавие: Re: Проблем със Sony Bravia 26S3000K |
|
|
| Anonymous написа: | | Страхувам се само да не би да е попаднал на бройка правена за U.K. |
Мооже,но зависи как е "попаднал" на този телевизор.
Ако под "попаднал" разбира че е купен от български магазин-ме съмнява.
Ако е купен от човек,който може да си го е внесъл от някъде от чужбина-вече е отделен въпрос.
Както и да е-и в двата случая телевизора трябва да посети сервиза! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 16:28 Заглавие: |
|
|
| Ако модела на ТВ. започва с KDL-26Sxxxxx, най вероятно е закупен от тук. Не споменавате дали има звук на UHF. Не съм много сигурен, но мисля, че трябваше да се избере региона(държавата) в менюто и тогава да се настройват каналите. |
|
|
 |
audio_maniac Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 25, 2008 8:14 Заглавие: |
|
|
Телевизора си е купен от магазин в Монтана.
| Цитат: | | Не споменавате дали има звук на UHF. Не съм много сигурен, но мисля, че трябваше да се избере региона(държавата) в менюто и тогава да се настройват каналите. |
В това и аз не съм сигурен дали го има.Виждал съм го на други,но на този и аз не забелязах как е  _________________ Животът е кратък,изкуството вечно ! |
|
|
 |
kotana Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 25, 2008 16:31 Заглавие: |
|
|
Ох, скоро се мъчих и аз със същия проблем у един познат.
Имаше май Quick Scan и още един начин на ртрсене. Май с Quick Scan стана.
Ще се опитам да го намеря довечера и пак ще пиша. |
|
|
 |
|