| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro1981 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 19:10 Заглавие: Малко помощ за телевизор SONY KV-29CL11K |
|
|
Може ли някой да ми каже как се правят финните настройки на този модел от дистанционното  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 10:12 Заглавие: |
|
|
| не си прецаквай телевизора-ако иска настройка занеси го в сервиз |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 10:24 Заглавие: |
|
|
Кои са тия финни настройки бе момче? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
joro1981 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 16:51 Заглавие: |
|
|
| Ami poneje mi izgorq edna pamet i zeh ot druga ama ne6to ne se polu4i i mi kazaha 4e imalo finni nastroiki ot distancionnoto za6toto sega imam kartina ama nqmam zvuk |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 17:54 Заглавие: |
|
|
Така както обясняваш-никой не може ти помогна.
Ако е сигурно въобще че става въпрос за повреда в телевизора-занес го на сервиз. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
joro1981 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 19:09 Заглавие: |
|
|
Sega!!!
Pametta na televizora izgora. napraviha mi nova pamet i q slojiha na moq televizor. No sega raz6irqva ekrana ot dolu i sviva ekrana v dolnata i gorna lqva strana.Kazaha mi 4e ima nqkvi nastroiki 4rez butonite na distancionoto.Ot tam se vliza v nqkakuv servizem rejim na televizora i mojelo da se regolira ekrana. Tova bilo poredica ot kop4eta i zatova pitam nqkoi dali znae kakva e tazi poredica ot kop4eta(finna nastroika) blagodarq predvaritelno  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 19:19 Заглавие: |
|
|
Първо-пиши на български!
Второ-да такава комбинация има,но ще се присъединя към съвета който ти е дал колегата Иван76 по-горе-във сервизния режим има доста неща,които ако ги щрака човек,който не знае за какво аджеба става на въпрос-вероятността телевизора да се скапе нацяло е голяма.
Просто сервизния режим е за сервизните техници.Той не е за обикновения потребител.
Обикновенния потребител това което се изисква от него е да седи на дивана пред телевизора,да си гледа мача и да пие бира.
Ако не беше така,то сервизния режим нямаше да е скрит и всеки потребител щеше да има директен достъп до него.
Така че най-добре го занес на сервиз! _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|