| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Пон Яну 21, 2008 8:06 Заглавие: Въпрос за аларма на корса 2002г |
|
|
| Привет колеги.Купих на жена ми опел корса 2002г .Проблема обаче се оказа че нещо не мога да разбера кои са проводниците за управлението на централното.По принцип на оригиналния ключ има дистанция : като натисна веднъж за отваряне,отваря само шофьорската врата ,като натисна още веднъж същият бутон отваря всичките врати(управлението за отваряне е с два импулса).При заключване е само един.Въпросът ми е следният: Kои са проводниците на управление на централното и каква аларма би свършила работа ? Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 22, 2008 21:19 Заглавие: |
|
|
След като трябват два импулса за отключване,значи ти трябва аларма с двойно отключване.Нещо от рода на М5 или М6(Сатурн)-примерно.
Колкото до кабелите -ще ги намериш с пробната лампа. |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 22, 2008 21:53 Заглавие: |
|
|
| На алармите които аз слагам, при всяко натискане на бутона за изключване се подава и импулс за отключване, така че също няма никакъв проблем с двойното отключване. А за кабелите, като стигнеш до монтажа питай. |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2008 6:05 Заглавие: |
|
|
| Ок Благодаря Ви колеги.Проблема е оправен.Поздрави на всички съфорумци и живи и здрави |
|
|
 |
|