|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 21:53 Заглавие: Търся модел на добър бутон. |
|
|
Здравейте,
От предишна тема виждам, че има хора, които всекидневно се сблъскват с проблема с ключове и бутони. Та затова реших да се консултирам с вас за следното: търся модел на хубав бутон със сравнително добра издържливост на превключване и за печатен монтаж. Ще работи извън помещение, т.е. трябва да е сравнително добре влаго- и най-вече прахозащитен. Имах намерение да ползвам такива, като руските КМ-1, но вече са на изчерпване, а за целите за които ще ги ползвам, сега внасяните на други производители са ми скъпички. Освен това този модел е сравнително висок, а на мен ми трябва по-нисък. Бутонът ще включва индуктивен товар ~12V/0,8-1,0A.
Тъй като ще търся и метална капачка, която да излиза на панела, приемам предложение и за бутон, който фабрично да е снабден с такава капачка. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 22:57 Заглавие: |
|
|
| Ето ТУК ще намериш това което ти трябва. |
|
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2008 23:04 Заглавие: |
|
|
Благодаря! Виждал съм монтирани на панел металните защитени бутони и търсех да си купя за да ги разгледам обстойно, но сега от чертежа и снимката виждам, че не са за печатен монтаж. В краен случай може и да се възползвам, но засега продължавам да търся.
И ако си работил с тези бутони, моля да ми кажеш: при натискане "щракат" ли или се движат плавно? |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2008 23:11 Заглавие: |
|
|
| Minkov написа: | Благодаря! Виждал съм монтирани на панел металните защитени бутони и търсех да си купя за да ги разгледам обстойно, но сега от чертежа и снимката виждам, че не са за печатен монтаж. В краен случай може и да се възползвам, но засега продължавам да търся.
И ако си работил с тези бутони, моля да ми кажеш: при натискане "щракат" ли или се движат плавно? |
Както казваш плавно. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|