Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с Prince 21D02

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
chavv
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 25, 2008 16:48    Заглавие: Проблем с Prince 21D02 Отговорете с цитат

Накратко:
Принц, модел 21D02 с платки 605-002 и 605-004; с VCU 2133 A; VSP 2860; SPU2243; TVPO 2066-D11

Работи нормално от студено състояние все по-малко време (няколко минути), след което се изключва, като диодът на st/by остава да свети. След няколко повторни включвания телевизорът се изключва, като и диодът на st/by изгасва.

Сменени са няколко кондензатора в захранването и днес след търсене попаднах на този сайт Smile
Някакви идеи? Или сервиз където ремонтират такива?
Благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 25, 2008 18:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако не си колега от бранша,даже най-добре да го кажа-не просто колега телевизионен техник,ами колега,който се е занимавал и има достатъчно опит с ремонта на това изчадие на българската техника-вероятността да го отремонтираш клони към нула.
А ти е видно че не си.
Най-добре пиши от кой град си,разгледай темата за търсещите ремонт в "Общи приказки" и сортирай горе от графа "Потребители" колегите от твоя град и си харесай някой и му пиши на лични да се разберете.
Успех!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
chavv
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 26, 2008 10:52    Заглавие: Отговорете с цитат

всъщност вуйчо ми се занимава с такива ремонти на телевизори, има опит макар и не с Принс, но без схема ми каза че е кауза пердута и затова се насочих към Интернет и попаднах на форума Smile и след кратък разговор с него написах въпроса си, попаднах и на няколко съвета за подобни проблеми(поне на мен ми изглеждат подобни)
Вчера изтеглих от тук схемата, дано помегне, защото родителите ми си го харесват телевизора, а и досега като изключим един гаранционен проблем не е правил магарии.
Е, ако не стане вярвам в София ще намерим човек с опит с това "изчадие" Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Яну 26, 2008 14:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Бараката до "Ворошилов"
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети