| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 22:57 Заглавие: Захранване за Samsung CK5320T |
|
|
Схемата е в атача.Дефектен SMR/за хибридната не ми се мисли/ и R2K на В+.С външно/руско/ТВ-ра работи.Ще сложа "външно" захранване,но до сега не съм купувал от Българските/ще ми се да е такова/.От къде ги купувате и как се водят като номенклатура.
Освен това,ТВ-ра има лош баланс на цвета.Сервизен режим-моля!Пулта не е при мен/чакам го/.При себе си имам МАХ 2002 махi.
Проца е:SAA5290ZP/059.
Вторичните са:125 и 12 волта.
Последната промяна е направена от helios на Нед Яну 20, 2008 23:23; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 23:01 Заглавие: |
|
|
http://tpetrov.com
В полето за търсене , горе в ляво ,напиши SMR. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 23:10 Заглавие: |
|
|
Кое шаси е ?
Последната промяна е направена от old4 на Нед Яну 20, 2008 23:31; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 23:11 Заглавие: |
|
|
SCT11D е шасито.
Благодаря ви,за сега! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 19:10 Заглавие: |
|
|
Някой слагал ли е такъв модул/линка на Пампоров,варианта с импулсния траф/на такова шаси.И въобще,какви напрежения осигурява това модулче.
Приемам препоръки-какво захр. блокче най- добре "пасва" на това шаси.Който е слагал,моля да сподели. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 19:25 Заглавие: |
|
|
| helios написа: | Някой слагал ли е такъв модул/линка на Пампоров,варианта с импулсния траф/на такова шаси.И въобще,какви напрежения осигурява това модулче.
Приемам препоръки-какво захр. блокче най- добре "пасва" на това шаси.Който е слагал,моля да сподели. |
Слагай блокчето от линка на Пампоров смело-това е най-доброто което може да се присади.
Всичко друго демек турските блокчета е дърво.
А колкото до препоръките-имаше поне на последно време 2 теми по въпроса за това захранване и присаждането на блокчета-зачети ги.
Като цяло резюмирано съм върл враг на турските блокчета. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 19:29 Заглавие: |
|
|
Според мен най добрия вариант е да си направиш преработката с SE115 и полевака. Виж атача.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:58 Заглавие: |
|
|
| helios написа: | Някой слагал ли е такъв модул/линка на Пампоров,варианта с импулсния траф/на такова шаси.И въобще,какви напрежения осигурява това модулче.
Приемам препоръки-какво захр. блокче най- добре "пасва" на това шаси.Който е слагал,моля да сподели. | Не варианта с импулсния траф, не!
От това което ти изведе търсачката в сайта - най горния модул, платчицата с една ИС, един транзистор и няколко СМД елементи! Не отдолу турските блокчета!За това става въпрос - http://tpetrov.com/ImagesTE/JPG/SMRKIT.jpg |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 21:03 Заглавие: |
|
|
Точно за това което казва колегата Пампоров говоря и аз.Даже не съм видял че там в същия магазин има и другия вариант-турското блокче с трафа веднага отдолу в графата под него-от тва второто бягай далеч. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|