| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 15:29 Заглавие: Изкупувам стари съветски мрежови трансформатори |
|
|
| Изкупувам съветски мрежови трансформатори ТС-60,ТС-80-4(особено),ТС-160,ТС-180,ТС-200(без М).Намират се в стари съветски телевизори и друга техника от онова време... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 17:59 Заглавие: |
|
|
Стойчо,докато се усетим,мангалите,дето държат да им викаме че са РОМИ-разбирай РИМЛЯНИ ги изпапаха!Трудно ще намериш вече,а и ако някъде има останали-искат им по 30 кинта! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 18:53 Заглавие: |
|
|
За жалост е така, всичко заради мангалите Аз тръгнах да си правя колекция от радия, всеки втори дето е имал вика "дадохме го на циганите"  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 19:16 Заглавие: |
|
|
| Мангалите не са ни виновни, виновна е сиромашиятаааа...... |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 20:30 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | Стойчо,докато се усетим,мангалите,дето държат да им викаме че са РОМИ-разбирай РИМЛЯНИ ги изпапаха!Трудно ще намериш вече,а и ако някъде има останали-искат им по 30 кинта! | Принципно не ми е нужна медта.Дори ако някой е развалял за скрап и без да иска е запазил железата,пак ги искам,но ако са запазени де,в смисъл да не са им подбити челата или пък да са се разслоили.Скоро мерих от ТС-180 бобината тежи 1,2килограма колкот и да изглежда бабунеста.Тази тел скрападжиите я изкупуват по ефтино от друга мед(имало много фира) така че медта в един такъв траф е под 10 лева...
Последната промяна е направена от Stoy40 на Пон Яну 28, 2008 20:47; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
al_bundy316 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 20:38 Заглавие: |
|
|
На мангалите най-лесно им е да вземат за 2 лева старо радио или телевизор от някой пенсионер и да го разпродадат за 20. Бедни били... Ми като са бедни що не вземат да се хванат на работа? В Пловдив има един цигански квартал - "Столипиново", като минавам някой път оттам гледам десетки здрави мъже, които освен да си тупат коремите нищо друго не правят. Само чакат да им дават помощи и се чудят откъде да откраднат. Надписват сметките за ток и вода, за да могат да си покрият загубите от циганските кражби. Нека бедният, болен български народ да издържа мангалите. Е това, ако не е "болен здрав носи" няма и кое да е. Няма оправия с тях... само автомата ще ги оправи!
Добавено от Божилов
Бънди,напълно съгласен съм със това което пишеш в основни линии (без автомата разбира се ).Но избягвайте все пак такива дискусии за етноси и т.н.Не е това целта на тая тема и не е това посоката в която да върви темата. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 21:51 Заглавие: |
|
|
Стойчо,аз знам за какво ти са трафовете.То и мед май няма там за 10 кинта,повечето са АЛУМИНЕНИ.Ама нали работата е да развалим нещо!Как иначе да си обясним факта,че навсякъде се изкупува жица?!?И правели отбивка...Правят на манговците,че не могат нищо да кажат!На мен не ми правят нищо!Даже и 15% не ми вземат,защото има фактура.А за автомата съм съгласен!Който има за какво да го е страх-аз ли да му мисля? _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
igi66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 22:14 Заглавие: |
|
|
ТС-180 - 20лв. _________________ Телефон за връзка: 0889445366 Иван
http://www.igi66.com
|
|
 |
techobg Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 8:00 Заглавие: |
|
|
Стойчо,дядо ми на времето е бил ел-техник,и в неговата къща има една стая пълна със стари телевизори,радия,и какво ли още не,така си стоят,абе доста работи има,та на някой ,ако му трябва нещо да казва!
Ще проверя за трафовете..... |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 15:00 Заглавие: |
|
|
Какво стана със стаите на дедовците?  |
|