|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
000 Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 13:22 Заглавие: проблем с генератора |
|
|
| Здравейте! От няколко седмици имам един малък проблем с колата(toyota mr2 1991): като покарам малко започва да се чува едно "свирене" откъм двигателя. като изгася колата и като я запаля веднага се оправя, но дослед някой друг километър.... набедил съм генератора(ако беше шайба или ремък свиренето би трябвало да е постоянно) но не мога да разбера защо се получава така(някой път пък изобщо не ми го прави този номер)... Някой знае ли защо става така и как да го оправя(освен да сменя генератора)? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 17:39 Заглавие: |
|
|
Ако е ремък,може и да не е постоянно.Опитай да го обтегнеш малко или го пръсни леко с вода да видиш има ли промяна.Ако те съмнява лагер,мисля,че по-скоро ще шуми,а няма да свири. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 22:55 Заглавие: |
|
|
ок мерси за отговора! Това означава ли че няма начин да "свири" от генератора? Ще пробвам с малко вода върху рмъка и ще видя какво ще стане(но малко ме съмнява да е от него тъй като не е толкова "пискливо свирене" както се чува от ремък)  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|