|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rosiiiiiiiiii Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 14, 2007 19:22 Заглавие: Samsung E900 Java |
|
|
| Опитвам се да кача Java игри, но не успявам. Четох доста в руски форуми, но там пише само някакви кодове, които се въвеждат. И с тях не стана работата. Телефона забива. Ще съм благодарна ако някой може да ми помогне. Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Радослав_Радев Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 14, 2007 20:24 Заглавие: |
|
|
Телефона или приложенията забиват?
Ако са приложенията - явно не се подържат от телефона или не се разбират с JAva интерпретатора нещо.
Ако е телефона - лощо. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 9:56 Заглавие: |
|
|
Значи пич, глей ся къв е филма, начи качил си си двата файла *.jar и *.jad стартираш *.jad файла. Ако ти изпише неподдържан вид файл, трябва да направиш следното:
1-ви начин за инстал на Java пишеш *#9998*5282# и ти влиза в менюто за инстал, влизаш в install MIDlet като ще ти поиска парола тя е : 235282
От там си избираш *.jad файла, телефона ще ти забие, и трябва да спуснеш плъзгача и ще те пита за инстал.
2-ри начин : пишеш *#9998*52824678255# ще ти изпише Активиран, след което влизаш в Other files намираш си Jad файла, стартираш го, телефона забива, спускаш плъзгача и те пита за инстал.
Забележка: Недей да вкарваш 2-та кода един след друг, тела се ресва. Другото което е, ако при първия начин тела забие и неще да се оправи, значи играта или приложението не се поддържа от телефона. Ако искаш игри които да тръгнат на телефона влез в zamunda.net и напиши samsung и ще ти излязат ENJOY надявам се да съм помогнал. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 9:57 Заглавие: |
|
|
| Съжалявам за обръщението, не прочетох точно, и се обърках че си момче. Извинявай. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|