| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mtv Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 18:57 Заглавие: помощ с елит двд за кола модел sx 43 tms |
|
|
колеги помощ тъся дистрибутор или сервиз на елит за българия имам проблем с въпросното двд екрана му е пукнат и трябва да се смени ако някои може да ми даде координати на сервиз или доставчик благодаря му предварително
Не пускай "Важни" теми,ако те наистина не са такива! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 19:02 Заглавие: Re: помощ с елит двд за кола модел sx 43 tms |
|
|
| mtv написа: | | ..... тъся дистрибутор или сервиз на елит за българия ... |
Ама и ти се изказа все едно, че става дума за Bang&Olufsen
Това достатъчно ли е?
И не е лошо да ползваш препинателните знаци и някоя и друга главна буква където е необходимо, че тая телеграма .... |
|
|
 |
mtv Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 19:10 Заглавие: :) |
|
|
| Благодаря за критиката все пак . Извинявам се , че не съм изплзвал препинателни знаци ! Ако някои може да ми помогне моля ... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 19:20 Заглавие: |
|
|
Пак нещо не разбрах
Какво търсиш все пак
Дадох ти линк в горния пост.
Или не търсиш този Elite, a нещо друго? |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 21:36 Заглавие: Re: помощ с елит двд за кола модел sx 43 tms |
|
|
| mtv написа: | | колеги помощ тъся дистрибутор или сервиз на елит за българия | Как го пишеш все едно не си от Бургас а от Бостън погледни си гаранционната карта Официален сервиз на тази марка е Роял Електроникс Сервиз Във твоя град има 2 сервиза избери си един от тях и ще ти свършат работа Ако мислиш че е по престижно за ремонт се разходи и до София например  |
|
|
 |
|