Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

"шум" от инжекцията

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
321
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 02, 2008 16:22    Заглавие: "шум" от инжекцията Отговорете с цитат

Здрaвейте! Пробвах да попитам за проблема си и в други форуми, но така и не успях да получа конкретен отговор, затова се надявам тук някой да е имал подобен проблем и да успее да ме насочи...,та:
от няколко дни като покарам малко и се появява един шум(нещо като свирене) от инжекцията(най-добре се чува когато си сложа главата върху всмукателните тръби). Като загася колата и като я запаля отново се оправя, но като покарам малко(около 20-30 км) и пак се получава.... имате ли идея от какво може да е? Rolling Eyes
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 02, 2008 16:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Инжекцията на совалката ли Very Happy Ако бяхте написали марка и модел може би някой от колегите да отговори.Но най- добре напишете марката и модела в нета и ще намерите подходящия форум Уверявам ви ,че по автофорумите има страхотни специалисти ,на мен не веднъж са ми помагали.
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 02, 2008 18:05    Заглавие: Отговорете с цитат

колата е toyota mr2 1991 2L 16v twin cam. Писах във форума на toyota , но от там не ми дадоха някакви конкретни отговори от какво може да се получава така....
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети