|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mincho1959 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 19:22 Заглавие: Dump за Philips 15PT1727 |
|
|
Колеги,трябва ми dump за този Philips - шаси L 01.2A AA. Освен това предполагам,че ще ми трябва и влизане в Service Mode за дооправяне,а нямам никаква информация за него,така,че помагайте!Процесора е TDA9552H/N1/3I-cc7554. _________________ kami-el |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 10:09 Заглавие: |
|
|
Заповядай _________________ Skype - danco64 |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 11:50 Заглавие: |
|
|
Сервиза е в пощата Ви. _________________ Димитър |
|
|
 |
mincho1959 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 17:39 Заглавие: re... |
|
|
Колеги,благодаря ви!Този Service manual го имам и аз,но понеже е за версия L 01.2E,а при мен е версия L 01,2А и това,което се появява на екрана се различава от manual-а,та затова и пуснах поста.А проблема е следният:ТВ-то няма звук - беше пробил AN7522N (НЧУ).Но и след замяната му звук не се появи.На pin 73 (volume) напр. е 0 и не се регулира, на pin 48 (audio out) звук липсва и от ефир , и от scart.Всички други оперативни регулировки функционират,настройките-също,образа е идеален,всички напрежения са в норма и понеже видях,че EEPROM-а е на цокъл,тоест възможно е да е сменян,потърсих и dump.Ще пробвам с този,който ми пратихте и ако не се получи,явно проца е заминал. _________________ kami-el |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|