| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mali59 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 14:56 Заглавие: Skyplus Digital 500 |
|
|
| Здравейте колеги! На дисплея на приемника изписва Err.0 и до тук. Само ми казаха че по време на качване на списък с програми токът спрял и след повторно включване на приемника изписал тази грешка. Пробвах да му кача нов софтуер обаче като натисна Read version ми изписва Connecting to IRD Software и нищо не прави. От какво може да е? Някои сблъсквал ли се е с подобен проблем? Благодаря предварително на отзовалите се. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mali59 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 16:05 Заглавие: |
|
|
Може ли по някакъв начин да се ресетне  |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 17:25 Заглавие: |
|
|
| Вероятно е за препрограмиране на флаш паметта с файл свален от работещ приемник въпреки че не може да се вярва напълно на това - по време на качване на списък с програми токът спрял и след повторно включване на приемника изписал тази грешка - при качване на списък с програми през компютър не би трябвало да може да се скапе софтуера но знае ли човек - вероятно е било опит за смяна на софтуер или кой знае какво друго Утре мога да проверя имам ли подходящ файл |
|
|
 |
mali59 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 17:27 Заглавие: |
|
|
| AA написа: | | Вероятно е за препрограмиране на флаш паметта с файл свален от работещ приемник въпреки че не може да се вярва напълно на това - по време на качване на списък с програми токът спрял и след повторно включване на приемника изписал тази грешка - при качване на списък с програми през компютър не би трябвало да може да се скапе софтуера но знае ли човек - вероятно е било опит за смяна на софтуер или кой знае какво друго Утре мога да проверя имам ли подходящ файл |
Намерих лоадер и файл. Преинсталирах флаша и всичко се оправи Благодаря ви за вниманието |
|
|
 |
|