| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stanislav79 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 16:58 Заглавие: Sony KV-14T1D проблем със звука |
|
|
Питането ми е към този модел телевизор Sony KV-14T1D, доста стар модел но с перфектна картина, има хипербанд тунер но половината от каналите които лови са без звук, не е мултисистемен. Имали възможност да се оправи този проблем? Да знам дали да се занимавам по сервизи. Виждал съм същия, малко по-нов модел, но с вече добавено меню за избор на системата за звук, а в моя отсъства.
Поздрави |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 17:13 Заглавие: |
|
|
Да, има възможност.
Можеш спокойно да го носиш на сервиз. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 17:22 Заглавие: |
|
|
| Бихте ли обяснили какво точно трябва да му се направи? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 17:37 Заглавие: |
|
|
| stanislav79 написа: | | Бихте ли обяснили какво точно трябва да му се направи? |
При така зададен въпрос-НЕ
Виж сега,ако си решил да проявяваш някакви интервенции към телевизора сам-ровенето в телевизорите не е лъжица за всяка уста,най-малкото защото съществува една сериозна опасност от работещ телевизор да си имаш вече неработещ и ремонта после да ти легне солен.
То затова си има техници.
Ако всеки можеше да прави всичко-нямаше да има нужда от професии.
Сподели от кой град си-разгледай стикнатата тема най-отгоре в раздела,може и да преровиш горе в "Потребители" да си харесаш някой колега от твоя град и да се разберете... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 12:56 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | От голямото село трябва да е. Там сервизи има бол.  |
Напротив, от Свиленград съм, то "техници" бол и тука но вече опропастиха едно JVC. Най-близкото "голямо село" е Хасково, до което транспорта ми излиза около 30лв + незнайно какъв ремонт, за телевизор неструващ повече от 40-50лв. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 13:13 Заглавие: |
|
|
Чакай сега,аз нещо не разбрах смисъла от темата?
Във вашия район и околните градове си има достатъчно добри и ерудирани колеги...Част от които участват и тук.
Свържете се с тях и се разберете.
И въобще цялата теза "дайте да не рискувам да го нося на техниците тука,че може да го опропастят,а да си го оправя (разбирай "опропастя") сам,нищо че не разбирам" някакси се не вързва изобщо...
Разбира се че вероятността да си го опропасти клиента,който си няма понятие от ремонт е във пъти по-голяма от тази да го опропасти кавлифициран техник.Не в пъти-в десетки пъти по-голяма.
А колкото до цените-та така-винаги можеш да си го гледаш в този си му вид или да се бракува,като виждаш че ремонта е неизгоден. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|