| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SNT Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 11:38 Заглавие: Ел.дизелови дюзи |
|
|
| Колеги търся схема за проверка на изправноста на ел.дизелови дюзи Имам помпа за налягане Трабва ми само схема или идея с къкъв ток сеотварят за да *пръснат* |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 19:51 Заглавие: |
|
|
И като "пръснат" по-натам какво? _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
SNT Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 20:27 Заглавие: |
|
|
| Монтираш ги обратно Ако можеш помогни |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 20:43 Заглавие: |
|
|
Не искам. От това колата няма да стане по работеща. Приеми, че си пръскат и без да ги демонтираш. Нюансите там са хиляди и като краен резултат може да получиш няколко пробити бутала. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 20:43 Заглавие: |
|
|
| За ,,дюза-помпа''ли питаш? В Пловдив на бул,,Л.Димитрова" има специализиран сервиз на Бош за диагностика на помпи и дюзи там най-точно можеш да получиш информация.Ама това което си намислил ми се струва,че не много удачен вариянт за диагносика на дюза.Примерно ще отваря и ще пръска,ама как отваря и колко добре прави ,,мъглата '' малко трудно ще разбереш.То не случайно една такава машина струва.... |
|
|
 |
SNT Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 20:50 Заглавие: |
|
|
| *Не искам* е това е истински *колега* |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 21:00 Заглавие: |
|
|
Абсолютно. Истниският колега предпазва другите от грешки със скъпоструващи последици. Нито работа ще свършиш на хората, нито пари можеш да им вземеш. Най-много да дадеш, след като им счупиш таратайката. Повярвай на човещината ми. Повярвай също и, че където е имало смисъл да помогна в този форум, винаги съм помогнал. Даже и в някои случаи, когато е било очевадно, че е безмислено. Но, когато вече става въпрос да се разрушава ... аз съм пас! _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 21:14 Заглавие: |
|
|
| mitaka_1 написа: | | Примерно ще отваря и ще пръска,ама как отваря и колко добре прави ,,мъглата '' малко трудно ще разбереш.То не случайно една такава машина струва.... |
Към SNT : обърнете внимание на горното  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 22:58 Заглавие: |
|
|
| mitaka_1 написа: | | За ,,дюза-помпа''ли питаш? В Пловдив на бул,,Л.Димитрова" има специализиран сервиз на Бош за диагностика на помпи и дюзи там най-точно можеш да получиш информация.Ама това което си намислил ми се струва,че не много удачен вариянт за диагносика на дюза.Примерно ще отваря и ще пръска,ама как отваря и колко добре прави ,,мъглата '' малко трудно ще разбереш.То не случайно една такава машина струва.... |
Пита за дюзи за комън рейл. И в супер Бош и в майка му на Роберт не ги правят. Дюзите се калибрират в заводски условия. Има поне 5 вида силови управления. Проверката се извършва по съвсем друг начин когато е необходимо просто да се направи проверка. За калибровка и дума не може да става. Калибровката се въвежда в управлението на двигателя. Не я въвеждаш, след 2 месеца - нанайси феродо (в случая двигател).
Абе що ли си губя времето??? Аз съм затъркал 3 години в четене и ви казвам, че за 5 минути или 5 дни работата няма да стане, ама трошете. То си е ваша работа. Важното е да не се скучае. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|