|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 17:46 Заглавие: Търся схема на усилвател Vermona 100W |
|
|
Не намерих такава схема нито във файлообменника,нито в мрежата...
Моля ако някой има да ми я изпрати,за да възстановя един изгорял усилвател  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 21:23 Заглавие: |
|
|
| Дай точния модел ,имам на Regent 600H ,транзисторен ,ако върши работа трябва да я сканирам ,но ще ми отнеме време. |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 0:45 Заглавие: |
|
|
При мен докараха само шасито,и не пише точния модел,но според собственика е 100W.
Транзисторен е,и е опукан като са му закачили някаква тиристорна цветомузика.Два нискоомни резистора от платката с драйверите са се пръснали на парчета.Има и други поражения....мъка!
Ако можеш да сканираш поне участъка с драйверите и крайното стъпало,ще се надявам да помогне и да го възстановя.
Благодаря предварително!  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 10:24 Заглавие: |
|
|
Я виж тази схема е от нета на 1000Н той е 100 ватов дали няма да стане.
В интерес на истината ,моята за 600Н е същата ,поне на пръв поглед ,като схемотехника на крайните. Ако не е този модел обаче виж на http://www.vermona.de/htm/pa.htm кой е точно твоя модел ,има снимки и характеристики за да си изясниме какво търсиш. |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 18:02 Заглавие: |
|
|
Да,много е подобна схемата Благодаря!!
Ще те помоля да изпратиш и твоята схема на 600Н,или да ми кажеш откъде да си я издърпам. _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|