| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 10:39 Заглавие: Търся доставчик на резервни части за лаптопи |
|
|
Препоръчайте ми фирма или лице вносител на части за лаптопи втора употреба 
Последната промяна е направена от mihal на Нед Фев 17, 2008 16:25; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 11:16 Заглавие: |
|
|
Няма такава фирма.Фирмите вносители изпращат частите само в гаранционите си сервизи и си взимат дефектиралата част или модул,Изкупуваш дефектирали машини и си сваляш части. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 12:41 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Няма такава фирма.Фирмите вносители изпращат частите само в гаранционите си сервизи и си взимат дефектиралата част или модул,Изкупуваш дефектирали машини и си сваляш части. |
Не става въпрос да ги дъжи на склад,а при поръчка да ми достави даден елементт,модул ..отвън.Модули втора употреба |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 13:51 Заглавие: |
|
|
Е да де.Няма такива. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 14:03 Заглавие: |
|
|
Значи, истината е да се организира изкупуването на неработещи европейски лаптопи. И що никой не го е направил още? _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 14:13 Заглавие: |
|
|
Истината е,че трябва да купуваш боклуци за да поправяш други боклуци. В eBay има какво ли не ама малко трудно идва до България а и е доста скъпичко .Аз разбирам идеята на питащия но понеже съм извървял този път му пиша кратичко за какво иде реч.Ако пък някой има желание и мисли че ще изкара пари да грабва тира и е къде е Европата.Само че и там лаптоповете не ги разхвърлят по улицата  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 17:20 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Е да де.Няма такива. |
Що бе? Аз предлагам нови /с доставка/ и употребявани /само ако има/ части, ама като им чуят цените и повечето от тези със старите лаптопи си търсят нов /демек повечето от тях - друг втора ръка ама работещ/.
Да не говорим пък колко струва новата батерия за стар лаптоп и доколко е целесъобразно запазването му като такъв, а не занапред вече да е закачен към мрежата за постоянно.
За съжаление май наистина надали ще има някой, който да държи на склад нови части за стари лаптопи. _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
|