Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос към г-н Филипов,г-н Божилов и RC

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 22:20    Заглавие: Въпрос към г-н Филипов,г-н Божилов и RC Отговорете с цитат

Господа може ли една да изкажа едно мнение по тази тема: http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=38885&topicshow=FUNAI%20MK6%20-%20Q507%20в%20захранването%20какъв%20е%20? ,нямаше ли по-добре да изтрийте поста на Stoil_Pishikov в место да заключвате тази тема,която ,мисля е по правилата,така не се ли омаловажава труда на този който пита и тези които отговарят кратко ясно и точно?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 22:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Моето мнение по този въпрос е следното:
1.Темата може да се счита за приключена още от момента когато отворилия я благодари за отговорите които получи.
2. Не мисля, че това, че е заключена по някакъв начин е пряко насочено към този който я е отворил.
3. Ако той счете за необходимо темата да продължи (поради други въпроси свързани със същото изделие) - няма никакъв проблем да се обърне на лични към който и да е от тримата изброени да бъде свален катинара.
4. Триенето е най-лесно. Неприятно е след това "общуването" - на лични или в поредната тема на/с подобни "онеправдани" участници.
Теми, в които малко хора си позволяват да изкажат някакво мнение по въпроса.
За да Ви е "уютно" във форума - трябва да има някаква изразена позиция, а не да се спотайваме постоянно и да се правим, че това не ни засяга!
Та така по този въпрос.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 22:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря Румене,ама много станаха такива не уместни изказвания,като това.Човека сигурно е сменил вече транзистора,а може и парите да е изпил.Затова подчепих този въпрос,мисля,че съм изразил своята позиция без да се крия,ама наистина ми става неудобно като чета такива постове
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 22:56    Заглавие: Отговорете с цитат

И на мен ми става неприятно (не неудобно!) да чета разни РМ-и и това е единствената причина да си позволявам да ги правя публични (от време на време)!
Защото след това се оказва, че намеренията били не знам какви си (да не привеждам цитати..... Evil or Very Mad , че пак ще бъда обвинен в нещо си).
Най ми е лесно да трия.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 23:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Не изкам да ви се бъркам в работата,най-малко аз,просто нещо трябва да се промени-в положителна посока
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети