|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zapad Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 22:33 Заглавие: |
|
|
Моето мнение по този въпрос е следното:
1.Темата може да се счита за приключена още от момента когато отворилия я благодари за отговорите които получи.
2. Не мисля, че това, че е заключена по някакъв начин е пряко насочено към този който я е отворил.
3. Ако той счете за необходимо темата да продължи (поради други въпроси свързани със същото изделие) - няма никакъв проблем да се обърне на лични към който и да е от тримата изброени да бъде свален катинара.
4. Триенето е най-лесно. Неприятно е след това "общуването" - на лични или в поредната тема на/с подобни "онеправдани" участници.
Теми, в които малко хора си позволяват да изкажат някакво мнение по въпроса.
За да Ви е "уютно" във форума - трябва да има някаква изразена позиция, а не да се спотайваме постоянно и да се правим, че това не ни засяга!
Та така по този въпрос. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 22:43 Заглавие: |
|
|
| Благодаря Румене,ама много станаха такива не уместни изказвания,като това.Човека сигурно е сменил вече транзистора,а може и парите да е изпил.Затова подчепих този въпрос,мисля,че съм изразил своята позиция без да се крия,ама наистина ми става неудобно като чета такива постове |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 22:56 Заглавие: |
|
|
И на мен ми става неприятно (не неудобно!) да чета разни РМ-и и това е единствената причина да си позволявам да ги правя публични (от време на време)!
Защото след това се оказва, че намеренията били не знам какви си (да не привеждам цитати..... , че пак ще бъда обвинен в нещо си).
Най ми е лесно да трия. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 23:02 Заглавие: |
|
|
| Не изкам да ви се бъркам в работата,най-малко аз,просто нещо трябва да се промени-в положителна посока |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|