|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dyado_Pras Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 12, 2008 13:00 Заглавие: Търся дистанционно за аларма |
|
|
Здравейте,
Търся си дистанционно за аларма Getronic GT123. Модела на дистанционното, според това, което пише на платката е GT482. Изглежда така:
Не държа на външния вид на дистанционното, трябва ми само работеща платка. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 12, 2008 21:55 Заглавие: |
|
|
Разпитай по автосалоните. Как ще го тестваш дали работи коректно и дали ще можеш да го обучиш към алармата си е проблем.
Несериозна аларма в общ корпус ако не се лъжа. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 12, 2008 23:09 Заглавие: |
|
|
| Nimi написа: | | Несериозна аларма в общ корпус ако не се лъжа. |
Лъжеш се... |
|
|
 |
Dyado_Pras Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 0:22 Заглавие: |
|
|
За разпитването - разпитах на няколко места. Никъде нямаше такова дистанционно. В български сайтове също нищо Алармата я има най-често по автомобилите внос от Италия и съвета беше да поразпитам за някой, който я е подменил...
Колкото до това дали е сериозна - да, поне за мен. Динамичен код, обемни датчици, вграден имобилайзер (+ заводския, който също си работи), управлява централното и вдига стъклата ако ги забравя. Честно казано на мен нищо повече не ми трябва. А и все пак е монтирана на корса, а към тях май няма голям интерес...
Програмирането мисля, че няма да е проблем - хората са написали как става: http://www.autoelectric.ru/autoalarm/gt/123/gt123.htm |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|