|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 22:03 Заглавие: Схема на автоаларма МАК 10М |
|
|
| Търся схема на свързване на атоаларма МАК 10М. Ако някой има ,моля да ми изпрати.Благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 0:01 Заглавие: Re: Схема на автоаларма МАК 10М |
|
|
| stefp написа: | | Търся схема на свързване на атоаларма МАК 10М. Ако някой има ,моля да ми изпрати.Благодаря ! |
Доколкото зная, тези аларми се произвеждат във Варна, надявам се да намериш колега от там, който да ти помогне. Аз имам само телефона на един човек от фирмата (май е шефа), ако ти върши работа, мога да ти го дам. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 8:23 Заглавие: |
|
|
MAK se prtoizvejdat v Sofia,a PHANTOM,STEALT i SPIDER-vav Varna.6te proverq v arhivite i ako e ostanalo ne6to,6te ti pratq.Daj mi adres.Lo6oto e 4e na tazi firma/MARCONI COMPUTERS-deto pravi MAK/ i zagubih koordinatite i po nikakav na4in ne moga da gi otkriq.Ako nqkoj kolega znae telefoni-da gi pusne,molq Mejdu drugfoto,na kutiqta na kontrolniq blok trqbva da ima stiker sas opisanie na proivodnicite  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 9:02 Заглавие: |
|
|
Gotov si!Slaga6 kontrolniq blok pred sebe si.Ot lqvo e bu6ona.Do nego ima edin golam kuplung.Parviq krak-do bu6ona e 12V ot akumulatora.Sled nego-masata.Ne se u4udvaj,ako ima6 originlen snop s provodnici,4e tova e siniq provodnik.Sledva siv-tova e 12V ACC-polu4ava 12V sled podavane na kontakt.Posle ima dva jalti/yellow/-tova sa miga4ite,sled tqh idvat dva jalto-zeleni-te sa ot kontaktite na releto za blokirane na zapalvaneto.Sledvat dva beli-te sa za butonite na vratite i kapacite i posledniqt e kafqv-izhod za sirenata-kogato e aktiven,podava masa,t.e.pljusa na sirenata se zaka4a na +12V,a minusa-kam tozi kafjav provodnik.Sledva malka buksa dvojka,ot koqto se vzemat izhodi za centralno zaklju4vane.Tezi izhodi, kogato sa aktivni podavat masa s maksimalen tok 0,3A.Za razlika ot po-novite sistemi v kontrolniq blok nqma vgradeni releta za direktno upravlenie na ma6inki,taka 4e ako 6te se slaga centralno,reletata trqbva da se slojat otvan.Sledva malak kuplung 4etvorka za svarzvane na obemen senzor-do izhodite za centralno e 4erveniqt provodnik-12V,sledva zelen-trigeren vhod,jalt-preduprejdenie i 4eren-masa.Pri po-novite radarni senzori preduprejdenieto i trigera sa obedineni,ako slaga6 takav,zaka4i mu izhoda na zeleniq-trigerniq vhod.Nakraq se svarzva svetodioda.Imam i rakovodstvo za potrebitelq,ako mi prati6 po6tenski adres utre 6te ti kopiram vsi4ko i 6te go polu4i6 na hartiq.Tova e,nadqvam se da sam pomognal. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 25, 2005 15:52 Заглавие: |
|
|
Благодаря Ditronix ,мисля че това което си написал ще ми свърши работа.На кутията на алармата за съжаление няма описание на проводниците ,единственото нещо което има е надпис Car Alarm MAK 10M.
А ако не те затруднявам много ,може да ми изпратиш и описанието на хартия.
Адресът ми съм ти го пуснал на РМ. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|