| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ДИНКО 7804 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 12:00 Заглавие: Daewoo DTY21J2k Не запаметява и не спира на каналите |
|
|
| Дъно СР 520 процесор TDA12021h/n1d01,памет 24с16.Дойде с проблем липса старт-сменен е естеера,стабилизатора на 5волта 7805.Само че след решаване на основния му проблем установих че не спира на каналите.3 бина съм сменил но няма ефект -в сервизното може би трябва нещо да се промени но не намерих опция за тунера или нещо свързано с проблема |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 12:10 Заглавие: |
|
|
Очевидно е имало пик.Херкулесите са с интегриран флаш и подмяната на външна памет не винаги решава проблема.Помисли върху тази теория. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
ДИНКО 7804 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 12:23 Заглавие: |
|
|
И ся ко прайми  |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 12:39 Заглавие: |
|
|
Аз малко от динозаврите ще тръгна,ама нали си има варикапно?Искаш да кажеш че намира програми,но не спира на тях?Ако да,то с фина настройка намираш ли нещо?Ако да,то стабилно ли седи или бяга от канал?Нищо не пречи да поровиш по настройките на МЧУ,като си запишеш моментните.А на въпроса ти какво правиш ако е процесор-ми нищо.Не го знам гаранционен ли е,не е ли.Имаш ли достъп до парт номер със съответен запис на процесора,нямаш ли.Бе де да знам какво правим,то това е вечен въпрос,занимава ни от хилядолетия. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
|