Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Motorola v3 - problem

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tihomir
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 14, 2008 18:48    Заглавие: Motorola v3 - problem Отговорете с цитат

Здравейте, от скоро имам проблем с телефона. Появи се странен шум в долната част на апарата. Когато се изключи осветлението, този шум изчезва. Въпросът ми е, дали това може да се окаже сериозен проблем и дали имам основание за притеснение. Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Skrew
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 15, 2008 0:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се притеснявай Wink Шума идва от импулсния преобразувател за осветлението и е с честота около 250 Hz. Чува се само когато свети клавиатурата защото тя е EL Foil и работи с високо напрежение около 80-90 волта с честота около 250 Hz. Смело си го ползвай не е проблем.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети