| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 8:39 Заглавие: Проверка на правописа за тези които ползват Mozilla |
|
|
http://www.pcworld.bg/?call=USE~home;&page=paper&n=5725
Подобни има и в другите търсачки и не разбирам защо не се ползват. Също така умишленото изопачаване на думи е много вредно и е лош пример за подрастващото поколение, което както се вижда взима активно участие във форума. _________________ skype grisha7557 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 13:52 Заглавие: |
|
|
| Да знаеш само колко си прав. Много се дразня от неграмотно написани постове. Къде нарочно, къде наистина от неграмотност. Виж пресен пример: http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=39083&topicshow=Булсатком%20карта. Просто ги игнорирам такива теми. Незнам какъв трябва да си, за да не можеш да се научиш да пишеш като хората. Едно време в училище въобще не бях от най-силните ученици, но поне съм се научил да пиша що годе грамотно. Няма да е лошо да се добави към правилата за писане във форума, фрапиращо неграмотно написаните постове да се третират като латиницата - триене или заключване. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 14:12 Заглавие: |
|
|
Само се чудя как още се не е намерил някой да ви обясни как това било технически форум, а не еди къ'в си.
И поради тази причина това въобще не било важно.
(Защото на мен нееднократно са ми го обяснявали разни изтъкнати потребители блестящи в това отношение както с правописа, така и с техническата си грамотност). |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 14:21 Заглавие: |
|
|
| Идват тук разни тийнеджъри и пишат както си пишат по чатовете и искат помощ за нещо. Да, ама това тук не е чат, как да му помогнеш като понякога се налага да прочетеш някакво писание по няколко пъти и пак не можеш да му схванеш смисъла. |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 14:31 Заглавие: |
|
|
| Само неразбирам, защо навсякъде е забранено да се позва диалект, а заместването на българските думи с английски, не е и дори се поощрява. На практика след няколко години ще има кирилица, но няма да има останали български думи, които да пишем с тая кирилица, и пак ще почнем да казваме на влака ТРЕН. |
|
|
 |
|