| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehno Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 18:08 Заглавие: Проблем с аудио плейър |
|
|
Здравейте
Имам един проблем с аудио плейъра ми.
До скоро всичко си беше добре.
Оня ден го включвам към USB Кабела на компютъра ми но не иска да го разпознае като аудио плейър нито се показва икона в My Computer към плейъра.
На какво може да се дължи това ?
Благодаря предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 18:57 Заглавие: |
|
|
Пробва ли на друг порт или на друг компютър? Някои плейъри имат настройка "USB Mode", виж да не си я барнал... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
tehnoo Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 16:10 Заглавие: asdz |
|
|
Да пробвах и на друг usb и на друг компютър.. но пак същото.  |
|
|
 |
top serviz Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 19:57 Заглавие: |
|
|
| Напиши модела и марката на плйъра . |
|
|
 |
tehno Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 15:09 Заглавие: zxcqw |
|
|
Diva FX-50  |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 17:44 Заглавие: Re: asdz |
|
|
| tehnoo написа: | Да пробвах и на друг usb и на друг компютър.. но пак същото.  | Дал си му забрана на сработване затова не го разпознава.Влез в старт менюто в контрол панела има една папка на която пише СИСТЕМИ.Влизаш в нея цъкваш на Device Manager.Там ще видиш всичките си хардуерни устройства.Те ще са ти изредени в една редица и НИКАДЕ НЕ ТРЯБВА СРЕЩУ ТЯХ да има жълта въпросителна или червен хикс.Просто цъкваш на забраненото устройства,за да го поправиш да работи в норми. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 3:03 Заглавие: Re: asdz |
|
|
| Velkov написа: | | tehnoo написа: | Да пробвах и на друг usb и на друг компютър.. но пак същото.  | Дал си му забрана на сработване затова не го разпознава.Влез в старт менюто в контрол панела има една папка на която пише СИСТЕМИ.Влизаш в нея цъкваш на Device Manager.Там ще видиш всичките си хардуерни устройства.Те ще са ти изредени в една редица и НИКАДЕ НЕ ТРЯБВА СРЕЩУ ТЯХ да има жълта въпросителна или червен хикс.Просто цъкваш на забраненото устройства,за да го поправиш да работи в норми. |
Четеш ли, че е пробвано и на друг компютър? Забраната важи за текущия  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
tehno Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 11:09 Заглавие: otg |
|
|
Мисля че проблема е до хардуера на плейъра.. то друго не остава.. щом и на други компютри не може да се разпознае..  |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 11:36 Заглавие: |
|
|
Дава ли го поне като непознато устройство, или въобще не реагира? Твърде е вероятно да имаш прекъснати спойки в плейъра близо до буксата. Ако си го отписал вече и няма гаранция, пробвай да го отвориш и да презапоиш цялата букса.
Успех _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
tehno Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 12:04 Заглавие: otg |
|
|
Ами отварях го ( с доста зор ) не видях някъде да има нещо прекъснато.В началото ми показва плейъра като непознато устойство след това въобще не го засича.Мисля че е вероятно някое от устройствата на платката на плейъра да е изгоряло или нещо от сорта. |
|
|
 |
|