Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с GSM връзка на MDA Compact (Qtek s100 ), Pocket PC

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ICPART
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Фев 17, 2008 19:47    Заглавие: Проблем с GSM връзка на MDA Compact (Qtek s100 ), Pocket PC Отговорете с цитат

Здравейте колеги. Отскоро покета ми почна да ми прави следния проблем: почна много често да си губи обхвата на GSM мрежата (аз съм на Глобул) и постоянно се прекъсва връзката с нея, ту успява да намери някоя мрежа от време на време, но в повечето случаи ми дава че не открива такава. Реших че проблема може да е от СИМ картата но пробвах и с друга на Мтел но проблема си остана същия. Реших че може нещо да не контактува както трябва GSM антената на покета и реших да го отворя, оказа се действително че контактните писти на антената с платката на покета са замърсени и ги почистих, но уви като го пуснах отново телефончето проблема остана. Накрая реших да му сложа нов РОМ и проблема си остана. Някакви идеи дали това е хардуерен проблем или може да се оправи с ъпдейт на софтуера му ?
Надявам се че ще ми помогнете, че съм много бос относно ремонта на GSM-мите, също така ако знае някой добър сервиз във Варна за където евентуално биха ми помогнали нека споделил Ще съм ви много признателен Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети