| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 17:14 Заглавие: Дефектен кинескоп от мълния |
|
|
Уважаеми колеги!
Понякога се случва и това-TV някак си оцелял и работи, но CRT с леко нарушен баланс на бялото и лек обр. ход върху картината. Преди гръмотевиците е бил идеален. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 17:20 Заглавие: |
|
|
Да не е нещо друго че много съмнително така,както го описваш...
Значи след мълния съм виждал 3-4 пъти дефектен кинескоп но става дума за "зловещи гледки"-
-Веднъж прекъснало отопление и изчезнали половината писти на платката на кинескопа.
-Веднъж счупен кинескоп но там телевизора направо се беше запалил с огън. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 17:26 Заглавие: |
|
|
Мда и аз съм виждал дефектирали кинескопи,след разряд през ефирна антена.А дъната на телевизорите с дупки или почти изпарени.Ама това дето описваш по-скоро бие на ABL?Или нещо друго? _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 17:34 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Да не е нещо друго че много съмнително така,както го описваш...
Значи след мълния съм виждал 3-4 пъти дефектен кинескоп но става дума за "зловещи гледки"-
-Веднъж прекъснало отопление и изчезнали половината писти на платката на кинескопа.
-Веднъж счупен кинескоп но там телевизора направо се беше запалил с огън. |
Да, щом и кин. е заминал, обикновено гледката е зловеща, но при този SHARP съвсем не беше така! На вятъра смених М52343, въпреки че не смятах, че е деф.! Собственичката работеше в бразилското посолство и настояваше да опитаме, тъй като др. колеги преди мен смятали така. После пък искаше да се опитаме да върнем М52343 обратно в магазина... Изобщо мили спомени.... _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 17:37 Заглавие: |
|
|
Не открих друго и го оставих така... Беше преди няколко години.... _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 17:41 Заглавие: |
|
|
Защо говориш в минало време?Искаш да сме съпричастни на спомените ти?Имаш ли все пак проблем в момента или просто носталгия?А как разбра че е кинескоп?Със смяна?Или трябва сами да се досетим?А там обратна връзка от нещо до нещо да има случайно?И въобще имаш ли нужда от помощ?Съвсем се излешперихте тука..... _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 17:52 Заглавие: |
|
|
| мармот написа: | | Защо говориш в минало време?Искаш да сме съпричастни на спомените ти?Имаш ли все пак проблем в момента или просто носталгия?А как разбра че е кинескоп?Със смяна?Или трябва сами да се досетим?А там обратна връзка от нещо до нещо да има случайно?И въобще имаш ли нужда от помощ?Съвсем се излешперихте тука..... |
Нямам НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ сега!
Просто интересен случай от 1-то време! _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 18:09 Заглавие: |
|
|
Не я знаех, съжалявам! _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 19:03 Заглавие: |
|
|
Кой знае, влошаването на кинескопа може и да е съвпаднало по време с гръмотевиците. Не съм бил там. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
|