| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
diho Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 0:04 Заглавие: за цветен телевизор "софиа 81" |
|
|
| имам следниа проблем.на 1пр.нова тв.и втв имам цвят но нямам говор.+казете ми моля как да го направя.postata mie [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 3:56 Заглавие: |
|
|
| Трябва да прекъснеш 12в които са за смяна на стандарта |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 8:57 Заглавие: |
|
|
diho,Първо добре дошъл!
Вземи влез по отделните раздели и зачети правилата на отделните раздели,щото ми писна тая сутрин да ти трия теми и постове-нацвъкани из всички възможни раздели без цел и посока,писани по 5 думи една след друга даже и без интервал между тях,къде на латиница,къде на кирилица...За това как се оформя тема,в кой раздел се пуска и т.н. въобще и дума не може да става...
Онази в "Обща електроника" писана на българо-латиница,дето замина в "казаня" ми трябваха точно 10минути да разбера един ред и да асимилирам какво си искал да кажеш.
Тая я местя в "Ремонти",времето ще покаже дали и е било тук мястото въобще...
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 10:45 Заглавие: |
|
|
То е ясно за какво става дума. Не пипай вътре че ще направиш някоя поразия. Шасито на телевизора НЕ Е галванично разделено от мрежата. Обърни се към сервиз. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 13:16 Заглавие: |
|
|
| Накратко в тия TV та с бутона за смяна на PAL/Secam се сменя и стандарта на звука 5.5- 6.5 (Кой да се сети навремето че ще минем на PAL).Имаш два варианта -да се изведе друг бутон за звука или да се оправи отвътре от някой майстор .А това че не е галванично разделен телевизора значи че ако пипаш нещо вътре докато е включен има вероятност да те шибне тока.И един въпрос -досега черно - бял ли си го гледал ?? |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 13:26 Заглавие: |
|
|
Често това го правят чрез VCR бутона, но аз винаги слагам зв. приставка, за да е автоматично. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
|