|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
advertbg Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 16:06 Заглавие: Проблем с принтер HP4050N - unexpected paper size |
|
|
Здравейте, колеги. Между другото ми се налага да се занимавам и с предпечат. Принтирам върху химизирана хартия с принтер HP4050N. Преди нямах проблеми, но тъй като се използват рециклирани и после пълнени тонер касети принтера беше започнал да зацапва листите. Дадох го за почистване в сервиз, което беше може би най-голямата ми грешка.Върнаха ми го с думите, че всички ролки и транспортни платна са за смяна, а това би струвало повече отколкото цаната на принтера на старо /намират се за 150-180лв/.Сега веднага ще ме оборите, че принтерите не са за такива цели,но това се прави от години с тези модели принтери и просто няма друга алтернатива.А и по спецификация тези принтери могат да работят с тънка хартия. Шефа ми взе още три такива принтера, но те ми дават същата грешка при опит за принт.В къщи имам абсолютно същия и с него нямам проблеми.Хартията и принтерите са еднакви и от един доставчик.Нямам проблеми с принт на нормална хартия. Пробвал съм различните настройки. Текушите са принт от втора тава и тип на хартията "Recycled".
Моля, споделете ако имате някакви идеи или къде да го занеса във Варна...P.S. Ще си платя каквото струва просто този проблем трябва да се разреши някак...
Оставам координати за контакт. Ако някой знае какво трябва да се направи имаме дестина такива принтера
0885554746 [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
spiroffff Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 0:21 Заглавие: |
|
|
според мен проблема ти е в дриверите и по точно конфигурирането
задай правилния формат хартия,че по подразбиране си слага обикновено letter,ти като му сложиш а4 и се шашка |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|