|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 17:00 Заглавие: "DAEWOO" или "ДЕУ" |
|
|
Има ли някакво значение как е изписано?
Който трябва ме е разбрал и аз му благодаря.
Ако знаех шасито шях да го кажа.
Схемата е тази която дръпнах от указаният адрес.
За съжаление не ми докараха телевизора  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 17:05 Заглавие: |
|
|
Има значение. За да работи търсачката коректно и търсещият да не мисли кой как може да си е озаглавил темата. И за да не се отварят наред всички теми. излезли в резултат на търсеното. Правилата са за удобство на всички нас, дори и там е даден пример със "Sony". _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 17:10 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | За да работи търсачката коректно |
Съгласих се... _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 17:20 Заглавие: |
|
|
Владо,разбира се че има значение и с право колегата ти я е заключил темата.Важно е за търсачката.
Който трябва наистина ще те разбере дори и да напишеш "Даевоо","Даевуу","Део" или квото и да било...да ама търсачката няма.
Има си точно и ясно изискване-марките и моделите на телевизорите да са на латиница със точното им изписване,същото важи и за чиповете-пише се TDA4600,а не се пише ТДА4600.Щото утре някой ще търси и няма да намери...Просто ако всеки тръгне да пише както той се присети-кво ще стане-жива анархия.
Отделно няма смисъл да обяснявам за заглавията.Важното е заглавието да е достатъчно информативно-а не
"Philips 21GR1260"
"TV Philips"
"Проблем с ТВ Филипс"
Това не са заглавия.
Това е заглавие-
"TV Philips 21GR1260-не работи вертикалното"
Като влезне човек и ползва търсачката-да може да намери може и 2 теми да са,ама да му свършат работа.А не да рови,като прасе из тикви из 202 теми за Philips във които ако не влезеш в темата се не знае-за проблем със захранването ли се говори или някой търси заден капак за Philips аджеба...
Разбира се тия неща си ги говорим всеки ден,ама малко хора ги слушат.И после вървя след гъзовете като даскалица с червения химикал и коригирам.
Но и аз съвсем скоро ще ми писне...
То се коригира един път,два пъти...
Не говоря за тебе,говоря по принцип. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|