| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 22:20 Заглавие: Странен проблем с USB |
|
|
От няколко дни целият компютър се държи странно.Днес работеха всички портове, но преди малко опитах да прехвърля нещо от една карта-памет, слагам я аз в четеца...ядец-нищо.Включвам телефона към usb-то-не ще.Пробвам на всички портове, никой от тях не функционира,но си има по 5 волта на всеки.По-рано днес нищо им нямаше.И капак на всичко беше, че като опитвах на различните usb-та мишката и клавиатурата взеха, че изгаснаха.Обърках се тотално Какво може да става? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 23:46 Заглавие: |
|
|
Инсталация на нов софтуер,или ъпдейтване на драйвери или може би ъпдейт на Window-са.Пробай със Restore point да си върнеш машината към предишни състояния.Ако не може би Вирус,бърникане без причина във BIOSа,на някой дъна май можеше да се изключват USBтата.(на тая машина дето пиша в момента не може да запали ако примерно mp3 плеярът е включен във USB порт).
Все пак разгледай карантийте за нередности.
Успех!! _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 23:47 Заглавие: |
|
|
| Мишката и клавиатурата на USB ли са ?Ако не са виж преди да е заредил Win a дали ти работи клавиатурата ако неще работата е сериозна нещо по дъното.Незнам за такъв вирус ,но не се знае ... Виж си и системата.Ресетни си и биоса |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 22:14 Заглавие: |
|
|
Малко я бях занемарил темата, ама защото се навих, че нещата отиват или към ремонт, или към ново дъно направо.Днес обаче ме загложди и го почовърках-restore point не помогна, преди около седмица пък съм сменял Windows, пробвах и в Safe mode-същата работа.В Биос не съм барал-и това не може да е.Забравих да спомена, че дъното е Gigabyte GA-8I848E(-L).Гледах и него дали пък не се е надул някой кондензатор, ама видимо няма нищо.Така значи след случката купих нова мишка, дето си е на PS2, клавиатурата и тя. И въпреки всичко ми се случи 2-3 пъти да забива и тази мишка Прилагам и един скрийн от Everest в атача. | Цитат: | | Виж си и системата.Ресетни си и биоса | mitcd, това с ресета как се прави, да не о**ра нещо? |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 22:38 Заглавие: |
|
|
| A Clear CMOS прави ли му. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 22:45 Заглавие: |
|
|
Ами не съм, защото ме е страх, ама ей сега ще го направя да видим  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 23:04 Заглавие: |
|
|
Давай смело то ще се чуе. |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 23:49 Заглавие: |
|
|
| За ресета на биоса махаш батерията за известно време или с джъмпер до самия биос.Нищо сложно - просто се връщат началните настройки на дъното. Ще трябва да си свериш и часовника. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 0:06 Заглавие: |
|
|
Еми и ресета направих и пак нищо не стана.Пък така да ми е мерак ся да вържа новия "лачен" мултицет, де си взех!Благодаря за съветите все пак! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 0:32 Заглавие: |
|
|
| Я му направи формат на С то и му зареди наново WINа да видим ще излезе ли заек от трънката.А и като го ресетна часовника и датата нулираха ли се? |
|
|
 |
|