|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Deltichko Нов потребител

Регистриран на: 10 Ное 2007 Мнения: 19 Местожителство: гр. Съндърланд
|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 11:41 Заглавие: Търся стари телевизори - следните модели |
|
|
Здравейте!
Хобито ми е да колекционирам стари модели телевизори - така, като антики. В момента си попълвам колекцията. Затова искам да ви помоля, ако имате стари модели телевизори, които не ползвате и не ви трябват, каните се да ги изхвърлите и т.н., да ми пишете тук къде мога да се свържа с вас и да дойда да си прибера екземпляра. Добре е да бъдат във възстановимо състояние. Става дума за безвъзмездно дарение. Няма нужда да се грижите за транспорта, използвам собствен.
Засега най-много ме интересуват:
"Кристал`53" (с предимство )
,,Шипка"
,,София`53"
,,София`63"
,,Плиска`1"
,,Осогово"
,,Люлин"
,,Дунав"
"Кристал` 59".
При оферта, моля,изписвайте тук марката и модела на телевизора, за да знам дали да идвам да го взимам - защото може да се случи да имам такъв. Указвайте и адреса си. Важи само за София. _________________ http://www.bulforums.com/sandacite/ - форумът за стари телевизори
| Polmax? написа: | Продавам мунитор:
ЕЙЗО 17 инча Траба Цена -70 пари.
|
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
jalepika Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 11:30 Заглавие: тел |
|
|
| Пирин интересува ли те? |
|
|
 |
Deltichko Нов потребител

Регистриран на: 10 Ное 2007 Мнения: 19 Местожителство: гр. Съндърланд
|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 18:27 Заглавие: |
|
|
Във възстановимо състояние ли е (може ли да се поправи)? _________________ http://www.bulforums.com/sandacite/ - форумът за стари телевизори
| Polmax? написа: | Продавам мунитор:
ЕЙЗО 17 инча Траба Цена -70 пари.
|
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|