|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
velin_viv Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 16:34 Заглавие: Проблем с принтер SAMSUNG ML-2551N |
|
|
Печата бледо собственият тест и документи от компа. С нова касета резултата е същия. Опитах всякакви настройки, но ефекта е нулев.
Има един елемент който се явява под барабана на касетата (прилича ми на лампа или нещо такова) мерих го на съпротивление но нищо не показа, мерих волтажа на кабелчето към него, при изваден куплунг е 6 V, и резултата е същия, при включен куплунг е 4,5V и резултата пак е същия.
НАДЯВАМ СЕ НА ПОМОЩ АКО НЯКОЙ Е РЕШАВАЛ ТАКЪВ ПРОБЛЕМ.
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ!!!
С УВАЖЕНИЕ:
Велин |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 21:52 Заглавие: |
|
|
Ако е ползван повече или в замърсено помещение, имаш нужда от почистване на оптиката. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
velin_viv Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 8:34 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | | Ако е ползван повече или в замърсено помещение, имаш нужда от почистване на оптиката. |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|