| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 21:25 Заглавие: Схема на Kenwood krf-v6030d |
|
|
| Колеги трябва ми схема на този ресивър.При включване и след секунда се включва защитата и го изгасея напълно!Свалил съм стк-тата и всички блокове без които може да работи ама пак се включва защитата!Тя изключва всичко и нищо не мога да меря-при първи замервания нищо не би трябвало да товари но ми трябва схемата за да видя какво следи защитата !Преди това е носено на други майстори за изгоряло стъпало и след това ие почнало да изключва така!Какво са правили колегите дето са го ровили че да го докарат до това състояние не мога да разбера! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 22:58 Заглавие: |
|
|
| Вижте това в пощата Ви дали ще свърши работа. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 19:07 Заглавие: |
|
|
| Близка е но не е за този модел и има съществени разлики !Модула за защитата е направен по друг начин .Неска се мъчих по тази схема да направя нещо ама не става -много е заплетена схемата и ако не е точната май няма да стане |
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 20:19 Заглавие: KRF |
|
|
| Изпратих Ви търсената схема. Успех! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 22:25 Заглавие: |
|
|
| Боби благодаря ти за схемата !От къде я изрови ,аз толкова рових из нета и не намерих за точния модел!Обърна ли и внимание кво представлява,голяма машина нали?Дано колегите дето са го човъркали да не са изгорили някой смд чип!В понеделник го мятам от сутринта и докато не му чуя гласа няма да го оставя!Искам много да чуя как свири такава машина !Сигналите от защитите на модулите влизали в проца на лицевия панел дето управлява дисплея!Досега я разучавах да се подготвя за ремонта! |
|
|
 |
|