| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
detorio Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 21, 2008 21:42 Заглавие: аудио система PHILIPS смяна на оптика |
|
|
Имам аудио уредба PHILIPS (стар модел)на коя то преди време и чистих оптиката.Но наскоро спря да чете дискове.Завъртях малко тримера долу след което чете 1 ден и спря .Мисля да купя нова но е много скъпа 52 лв.и не ми се рискува нещо да объркам.Имам познание по електроника и мога да я сменя ,но не знам дали като я сменя няма някакви настройки.Моля някой да ми помогне.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dinko Опитен потребител

Регистриран на: 28 Ное 2005 Мнения: 603 Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН
|
Пуснато на: Чет Фев 21, 2008 23:09 Заглавие: |
|
|
правилно си се насочил за оптиката(при смяната и не забравяи да отпоиш споиката ) _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
detorio Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 22, 2008 0:52 Заглавие: |
|
|
БЛАГОДАРЯ ,ТОВА ЗА СПОЙКАТА СЪМ ГО ЧУВАЛ.НЕЩО ДРУГО ПРАВИ ЛИ СЕ СЛЕД СГЛОБЯВАНЕТО,ИМАМ ПРЕДВИД АКО ВСИЧКО Е КАКТО ТРЯБВА ЩЕ ТРЪГНЕ ЛИ
Не пиши с едри букви |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 22, 2008 11:47 Заглавие: |
|
|
Нищо не се прави ,даже е забранено .Ето това е риска, който имат много сервизи дето си нямат магазин за резервни части. Риска дали ще тръгне или минаваш назад с известен брой пари.Ха сега да те видим тебе като не искаш друг да носи риска. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
detorio Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 15:28 Заглавие: |
|
|
| Естествено че е риск но питам понеже до сега съм сменял 2 оптики на други уредби и на едната стана от първия път,а втората - не .Пробвах и с въртене на тримерчето но пак не тръгна(независимо че беше нова).Моля и други да пишат ,очаквам други мнения и насоки понеже явно това не го знам. А иначе съм любител и искам да се справя . |
|
|
 |
detorio Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 23:08 Заглавие: |
|
|
Утре - 27 ми ще вземам оптиката от магазина(доставка) и ще се радвам да чуя още едно две мнения за смяната и .Хайде бе .. пишете нещо , всеки от вас е минал по този път.  |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 23:16 Заглавие: |
|
|
Какъв път бе братко....само махни транспортната спойка и не върти тримера.А от ментета и господ не може да те опази. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 11, 2008 1:21 Заглавие: |
|
|
| Оптиката стана .Само че нямаше такава..транспортна спойка.Благодаря за насоките. |
|
|
 |
|