|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 20:55 Заглавие: Моля за малко инфо за тензодатчици |
|
|
Здравейте,
интересува ме от къде може да се купи тензодатчик до 3-5кг.
И ако някой е ползвал някаква марка да каже как се държи.
Предварително благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 9:04 Заглавие: Re: Моля за малко инфо за тензодатчици |
|
|
| Anonymous написа: | Здравейте,
интересува ме от къде може да се купи тензодатчик до 3-5кг.
И ако някой е ползвал някаква марка да каже как се държи.
Предварително благодаря |
Малко повече инфо от твоя страна няма да е излишно
-приложение на датчика
-4 или 6 проводно свързване
- необходима точност
Все такива едни неща
Как се държи ли ,ами последно правих златарска везна -0-1000гр. ,резолюция 3 знака след запетаята точност 0.001 %
Виж тук www.ibrm.bg _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
Quantum Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 17:22 Заглавие: |
|
|
Фирма ЕСИТ ООД, производител на везни, тензометрични датчици, дозиращи системи и др системи за автоматизация,
уеб сайт: www.esit-scale.com
Имат офиси в Бургас и София |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 21:24 Заглавие: |
|
|
реших си проблема,
парво да се извиня, че не съобразих да дам повече инфо - трябва ми до 3-4кг да мерим с 1гр разрешаваща способност.
Та на въпроса, може на някой да му се наложи да ползва.
Днес разглобих една везна за 30лв и останах с широко отворени очи - датчик за тегло (сила) ама не резистивен ами капацитивен и от там в честота и то доста линейно ( поне за това за което ще го ползвам). А какво по убаво от честотата  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|