Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

До модераторите:Защо ми се трият постовете и темите?

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
backpol
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Нед Мар 16, 2008 15:29    Заглавие: До модераторите:Защо ми се трият постовете и темите? Отговорете с цитат

Моля да ми се обясни защо ми се изтри един пост и две теми в този раздел?
Какви правила на форума съм нарушил?Обидил ли съм някой модератор или съм нагрубил друг? Или съм накърнил достоинството на модераторите.Неприличен език ли съм държал?
Това не ми се случва за първи път в този форум,макар и рядко да влизам тук.Дали пък причината да не влизам често тук е тази, че ми трият постоянно постовете?
Конкретно , ако обичате г-да модератори.
И ако може да науча ника на модератора, който ми трие постовете и темите,защото е написал,че заключва темата след като ми е изтрил поста.Но не се е идентифицирал.
Предпочитам обяснението да стане тук, а не на лични.Нямам тайни от никого.

Започвам да се замислям дали пък след тази тема няма да съм баннат???
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 16, 2008 16:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Тази тема достатъчна ли е?
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=38614&topicshow=Защо%20се%20трият/заключват%20теми!

Аз съм ти изтрил постовете!
Не ти дължа абсолютно никаква отговорност и обяснения защо съм го направил и въпреки това ще ти отговоря точно и ясно-
Първо-раздела няма никаква нужда от една камара теми изпълнени със ирония към модераторите на форума.А ти буквално го беше наводнил.Третия ти пост за "пеещата Пенка" нямаше и нищо общо въобще със темата.
Да ти обясня с думи прости-
Опитваш се да се конфронтираш със модераторите тук.По неясна за мене причина.Нито ме интересува че нямаш какво да правиш,нито защо и къде те "стяга обувката" та си решил да си го изкараш на модераторите тук и да си създаваш конфронтация с тях!
Ако имаш с нещо конкретно да помогнеш на някого тук и желаеш да дискутираш по същество си добре дошъл!
Ако си дошъл тук с цел да се конфротнираш и да създаваш кавги с модераторския екип на форума (който даже и си нямам на идея с какво сме ти станали трън в очите)-има едно червенко "Х" горе в левия ъгъл-препоръчвам ти го.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети