|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ncuxap Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 8:45 Заглавие: Aвто CD/MP3 Pioneer-чувам как върти диска в паузите |
|
|
| Имам Pioneer deh p7700mp , е паузите между песните или когато аз съм го спрял на пауза през басса чувам как върти самият диск. На другите говорители не чувам нищо може би защото сигнала не минава допулнително през усилвател.Дори и допълнителният кросоувър не може да го отреже. Шума е с еднаква мощност и не се влияе от усилването на плеъра. Има ли вероятност да е от кофти наставяните ISO конектори или както ми подсказаха е от мостовете - слабо място на Pioneer с ремонт петнаисетина лева |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
uck Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 19:38 Заглавие: Re: Aвто CD/MP3 Pioneer-чувам как върти диска в паузите |
|
|
| проблемът ти е в самия плеър. при закачането на усилвателя си го оставил без минус и той е взел такъв през плеъра по кабела за сигнала (чинча). има едно предпазно мостче , което при пайнер е обозначено с буквата (P) , което е изгоряло при теб. С други думи нямаш минус на чинчовете. това е ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|